Vi har tett kontakt med våre ansatte og innleid personale. Du kan være trygg på at det er seriøse og flinke folk som hjelper deg.

Fast renhold

Tenk deg at du kommer hjem etter en travel dag på jobb, og huset er ferdig vasket. Vi kan hjelpe deg med renholdet en til fire ganger i måneden. I tillegg utfører vi også komplett utvasking/flyttevask. Oppdrag for private, bedrifter, borettslag og sameier.

 

Vedlikehold/vaktmester

Vi tar både store og små oppdrag, enten det er noe som må repareres på huset eller om det er noe du ønsker pusset opp. Vi tar derimot ikke oppdrag som det trengs spesiell godkjenning for (f.eks. elektriker, rørlegger).

 

Hagearbeid

Vi ordner alt av hagearbeid, som for eksempel plenklipp, trimming av hekken, planting av blomster, trefelling etc.

 

Husarbeid

Vi hjelper deg med alt du ønsker ordnet i huset, f.eks. maling, tapetsering, lettere tømrerarbeid, reperasjoner etc. I tillegg kan vi bistå med forefallende husarbeid, innkjøp av dagligvarer samt bistå ved ulike tilstelninger, dekke bord, servere, rydde etc.

 

Monteringshjelp

Trenger du hjelp til å sette sammen dine nye møbler? Vi kommer hjem til deg, setter sammen flatpakkede møbler, skap og skuffer, bord og stoler, sofa og kontorseksjoner etc. Etter endt oppdrag kan vi også rydde og fjerne all emballasje. Her vil et gebyr komme i tillegg.

 

Flytting/ryddejobber

Når du skal flytte, er det mange forberedelser som skal falle på plass. Vi hjelper deg med råd og veiledning om alt det praktiske. Fra pakking i flyttekasser til selve flyttingen. Om du ønsker å pakke selv, kan vi levere det nødvendige antall flyttekasser, pakkepapir, tape og bobleplast i forkant til en rimelig pris. Vi er også behjelpelig med bortkjøring av avfall og andre ryddejobber.

 

Andre tjenester

Enklerehverdag24 kan hjelpe deg med det meste! Om dine behov ikke fremkommer over kan vi kanskje hjelpe deg likevel. Bare ta kontakt, så finner vi ut av det.

 

Tjenester vi ikke utfører

Vi utfører foreløpig ikke tjenester som krever spesiell autorisasjon eller fagutdannelse, som f.eks. elektriker, rørlegger, advokat og lignende.